TUTORIAL: Cum resetezi Intervalul de Service la Dacia Sandero (Stepway) 2, Logan 2, Duster, Lodgy, Dokker, Symbol, Kangoo (2013-2021)

In acest video tutorial veti vedea cum se sterge martorul „zig-zag” si cheita sau cum se reseteaza perioada service – revizie (schimbul de ulei) la Dacia Sandero (Stepway) 2 si Logan 2, Duster, Dokker, Lodgy, Renault Symbol, Kangoo (2013-2021), in doar 4 pasi simpli.

AICI gasesti Accesorii Dacia la CEL MAI BUN PRET: https://bit.ly/3AAv9Qu

1. Puneti contactul (nu porniti motorul)
2. Cu butonul din capatul manetei de la stergatoare apasati de mai multe ori pana ajungeti la meniul service sau sa aveti imaginea cu cheita si acele linii orizontale
3. Apoi tineti apasat butonul din capatul manetei timp de cel putin 5 secunde pana cand se reseteaza service-ul si vedeti numarul de kilometri pana la urmatoarea revizie
4. Luati contactul.

Cand o sa puneti contactul din nou, veti observa ca acel martor zigzag nu va mai sta aprins in bord si nici cheita nu va mai aparea pe display-ul din dreapta instrumentarului de bord.

In cazul in care nu reusiti prin aceasta metoda prezentata anterior, folositi o diagnoza sau un tester auto sau folositi metoda pedalierului.

Mai exact asa:
– puneti contactul (nu porniti motorul)
– apasati pedala de acceleratie si in timp ce o tineti apasata…
– apasati pedala de frana de 3 ori cu celalalt picior

Astfel veti observa ca martorul „zig-zag” s-a stins si service-ul de ulei sau revizia tehnica a fost resetata la Dacia Logan sau Sandero, Stepway 1 sau 2.

Cauti Asigurare RCA sau CASCO pentru masina ta? – AICI compari, alegi si ai polita RCA instant la cel mai bun pret si cu plata Online, totul in doar 4 minute: https://bit.ly/37p1lZL

AICI gasesti ANVELOPE AUTO de la producatori de top si pe toate marimile la cel mai bun pret: –- https://bit.ly/3z70hpJ si aici: –- https://bit.ly/3kGAwcb

Cea mai diversificata gama de GADGETURI AUTO la preturi promotionale o gasesti AICI: https://bit.ly/2VRc3Th

VEZI si celelalte TUTORIALE VIDEO cu Dacia si Renault:

Schema (semnificatie) tablou sigurante si relee la Dacia Logan si Sandero (Stepway) 1 & 2 (2008-2021)!

Ce trebuie sa faci cand ai probleme cu blocul de lumini, claxon, maneta semnalizare la Dacia Logan, Sandero, Duster, Dokker, Lodgy, Clio 4!

Ce trebuie sa faci cand iti apare martorul AdBlue („norisor”) in bord la Dacia Duster 2018-2022!

Cum demontezi radio-CD Blaupunkt (Iveco, Fiat Doblo, Dacia Logan, Renault Megane, etc.) in 3 pasi!

Probleme (nu functioneaza) dezaburire luneta si stergator spate (luneta / haion) la Dacia / Renault Sandero, Stepway, Clio!

Urmareste-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/servicetutorials
Urmareste-ne pe Instagram: https://www.instagram.com/service_tutorials/

Acest video este doar in scop informativ! Nu ne asumam nicio raspundere pentru pagubele materiale sau daunele provocate bunului personal ca urmare a informatiilor continute in acest clip. Utilizati aceste informatii pe propriul risc.