TUTORIAL: Probleme (nu functioneaza) dezaburire luneta si stergator spate (luneta / haion) la Dacia / Renault Sandero, Stepway, Clio, etc.

Daca detineti o Dacia sau Renault Sandero, Stepway, Clio si intampinati probleme cu butonul de dezaburire luneta si nici stergatorul de pe spate nu functioneaza, atunci trebuie sa verificati doua lucruri:

1. Verificati prima data siguranta sau releul din tabloul de sigurante care corespund cu dezaburirea lunetei sau stergatorului spate si vedeti daca sunt arse

AICI gasesti Schema (Explicatie) Tablou Sigurante & Relee la Dacia Sandero:

2. Verificati cablurile care trec prin burduful de cauciuc din caroserie spre haion.

Deschideti portbagajul si desprindeti burduful de cauciuc de pe partea stanga a portbagajului. Verificati cu atentie cablurile sa nu fie rupte sau izolate prost.
Daca sunt rupte, ati gasit defectiunea! Nu va mai ramane decat sa conectati firele pe aceeasi culoare folosind banda izolatoare si sa fixati burduful la loc.

Cauti Asigurare RCA sau CASCO pentru masina ta? – AICI compari, alegi si ai polita RCA instant la cel mai bun pret si cu plata Online, totul in doar 4 minute:

AICI gasesti ANVELOPE AUTO de la producatori de top si pe toate marimile la cel mai bun pret: –- si aici: –-

AICI gasesti Accesorii Dacia la CEL MAI BUN PRET:

Cea mai diversificata gama de GADGETURI AUTO la preturi promotionale o gasesti AICI:

VEZI si celelalte TUTORIALE VIDEO cu Dacia si Renault:

Ce trebuie sa faci cand ai probleme cu blocul de lumini, claxon, maneta semnalizare la Dacia Logan, Sandero, Duster, Dokker, Lodgy, Clio 4!

Ce trebuie sa faci cand ai probleme cu blocul de lumini, claxon, maneta semnalizare la Dacia Logan, Sandero, Duster, Dokker, Lodgy, Clio 4!

Ce trebuie sa faci cand iti apare martorul AdBlue („norisor”) in bord la Dacia Duster 2018-2022!

Cum demontezi radio-CD Blaupunkt (Iveco, Fiat Doblo, Dacia Logan, Renault Megane, etc.) in 3 pasi!

Urmareste-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/servicetutorials
Urmareste-ne pe Instagram: https://www.instagram.com/service_tutorials/

Acest video este doar in scop informativ! Nu ne asumam nicio raspundere pentru pagubele materiale sau daunele provocate bunului personal ca urmare a informatiilor continute in acest clip. Utilizati aceste informatii pe propriul risc.