Zgărieturile dăunează grav sănătății…mintale

Ce poate să meargă rău într-o zi banală la service, când toate programările merg șnur, iar clienții pleacă mulțumiți? Dacă nu s-a terminat programul, întrebarea rămâne deschisă, iar răspunsurile, nelimitate. În cazul de mai jos, răul s-a materializat sub forma unei superbe domnișoare care a venit pentru o inofensivă  înlocuire a plăcuțelor de frână.

Pentru că a aflat că operațiunea va dura ceva mai mult, clienta a plecat în oraș, de unde s-a întors peste o oră. Revederea mașinii i-a cauzat domnișoarei emoții atât de mari, probabil, încât a început să vadă o zgârietură nouă pe aripa-spate din stânga. Instantaneu s-a declanșat un potop de decibeli, revarsat către toate colțurile încăperii.

Ce soluție rapidă s-ar fi putut găsi pentru a-i demonstra clientei că nu face nimeni liniuțe cu o Toyota Yaris? Cel puțin nu cu una de pe vremea când încă mai cântau Modern Talking. Propunerea de a vedea înregistrările camerelor de supraveghere a avut un efect terapeutic. Brusc, memoria domnișoarei s-a reîmprospătat exact cu momentul în care și-a parcat japoneza în bara de protecție a unui vecin.

Morala poveștii: nu există reparații gratuite decât la service-urile din filmele XXX.

Daca ati avut parte de una sau mai multe intamplari haioase sau nefericite atunci cand ati trecut pragul unui service auto, va sugeram sa le impartasiti cu noi in sectiunea de comentarii de mai jos.

Cea mai diversificata gama de GADGETURI AUTO la preturi promotionale o gasesti AICI:

Esti mecanic auto si cauti Scule Profesionale de cea mai buna calitate? Vezi AICI mii de produse:

Pentru consultanta specializata in vederea achizitionarii unei masini second-hand (verificari auto in service specializat, diagnoza auto, acces la licitatii auto https://www.adesa.eu/ro/home ) si/sau colaborari (promovare produse auto in tutorialele video) scrie-ne la adresa: servicetutorialsro@gmail.com.