Curiozitatea a omorât șobolanul

Poate că nu așa sună proverbul, dar povestea de mai jos vă va convinge că nu doar pisicile pot să-și împuțineze cele nouă vieți din cauza curiozității. Uite-așa se face că un Ford C-Max diesel ajunge la noi în service la mijlocul unei toamne frumoase. Mustul începea să fermenteze în butoaie, străzile se aglomerau cu elevi, iar frigul te făcea să cauți un loc cât mai comod.

Să nu ne luăm cu vorba, căci Fordul nostru avea nevoie să i se schimbe turbina după cum credea proprietarul. După ce demontează elementele motorului, mecanicul vede un băț care ieșea din tubulatura de aer.

Da, prin acel mic orificiu a intrat sobolanul curios

Trage de el și…bățul se dovedește a fi coada unui șobolan…cu tot cu animal. După o sperietură mai ceva ca la un film regizat de Hitchcock, mecanicul nostru rămâne cu o singură întrebare: cum naiba a ajuns dizgrațioasa rozătoare într-o gaură atât de mica? Vizita la un alt mecanic s-a dovedit a fi răspunsul.

Cu o săptămână în urmă, mașina a înnoptat cu motorul demontat într-un alt service, iar blănosul s-a cazat în tubulatura Fordului. Ce e mai înfricoșător decât un șobolan sub capotă? Să îți lași mașina pe mâna oricui, într-un service de la colțul străzii.

Daca ati avut parte de una sau mai multe intamplari haioase sau nefericite atunci cand ati trecut pragul unui service auto, va sugeram sa le impartasiti cu noi in sectiunea de comentarii de mai jos.

Cea mai diversificata gama de GADGETURI AUTO la preturi promotionale o gasesti AICI: https://bit.ly/2VRc3Th

Esti mecanic auto si cauti Scule Profesionale de cea mai buna calitate? Vezi AICI mii de produse: https://bit.ly/34ZUJ2C

Pentru consultanta specializata in vederea achizitionarii unei masini second-hand (verificari auto in service specializat, diagnoza auto, acces la licitatii auto https://www.adesa.eu/ro/home ) si/sau colaborari (promovare produse auto in tutorialele video) scrie-ne la adresa: servicetutorialsro@gmail.com.