Dragă service autorizat, ne despărțim…

O poveste de dragoste poate să se termine repede dacă unul dintre parteneri alege să-și neglijeze jumătatea. Dacă înlocuim povestea de dragoste cu perioada de garanție a unei utilitare autohtone, iar neglijența cu service-ul făcut neglijent, obținem o adevărată telenovelă.

După doar o săptămână de la prima revizie a unei Dacia 1410 echipată cu celebrul diesel de 1,9 litri, proprietarul s-a trezit cu probleme la motor. Departe de oraș și fără acces la un service autorizat, șoferul nostru demontează câteva din piesele motorului. Ce descoperă? Filtrul de ulei nu fusese schimbat, ci doar șters de praf.

Uite-așa, poveștile nefericite despre dealeri nu vor înceta vreodată, spre disperarea celor serioși.

Daca ati avut parte de una sau mai multe intamplari haioase sau nefericite atunci cand ati trecut pragul unui service auto, va sugeram sa le impartasiti cu noi in sectiunea de comentarii de mai jos.

Cea mai diversificata gama de GADGETURI AUTO la preturi promotionale o gasesti AICI:

Esti mecanic auto si cauti Scule Profesionale de cea mai buna calitate? Vezi AICI mii de produse:

Pentru consultanta specializata in vederea achizitionarii unei masini second-hand (verificari auto in service specializat, diagnoza auto, acces la licitatii auto https://www.adesa.eu/ro/home ) si/sau colaborari (promovare produse auto in tutorialele video) scrie-ne la adresa: servicetutorialsro@gmail.com.