Bombă pe roti, caut victime sigure

Cei mai puternici președinți ai planetei au la dispoziție, în biroul lor, celebrul buton roșu care comandă lansarea a zeci de focoase nucleare. Se pare, însă, că poți dobândi această putere chiar la tine în mașină, fără mare efort.

Tot ce trebuie să faci este să încarci instalația de aer condiționat la cel mai dubios service pe care îl poți găsi la tine în oraș. Au aflat asta mecanicii unui service la care s-a prezentat o mașină a cărei instalație fusese anterior încărcată cu…gaz metan. O banală verificare a aparatului de aer condiționat s-a terminat cu o explozie care a scuturat zdravăn o hală de 80 mp.

Așadar, aerul condiționat poate dăuna foarte grav dar nu numai în felul în care știam cu toții.

Daca ati avut parte de una sau mai multe intamplari haioase sau nefericite atunci cand ati trecut pragul unui service auto, va sugeram sa le impartasiti cu noi in sectiunea de comentarii de mai jos.

Cea mai diversificata gama de GADGETURI AUTO la preturi promotionale o gasesti AICI:

Esti mecanic auto si cauti Scule Profesionale de cea mai buna calitate? Vezi AICI mii de produse:

Pentru consultanta specializata in vederea achizitionarii unei masini second-hand (verificari auto in service specializat, diagnoza auto, acces la licitatii auto https://www.adesa.eu/ro/home ) si/sau colaborari (promovare produse auto in tutorialele video) scrie-ne la adresa: servicetutorialsro@gmail.com.