A trecut o săptămână și frâna nu mai e bună

Ce să faci altceva decât versuri naive, când te trezești cu o situație de-a dreptul absurdă?

Mecanicii de la un service mare de lângă București trebuie să fi fost de-a dreptul șocați la auzul unei asemenea vești. Pe scurt, plăcuțele de frânare noi pe care le montaseră pe o dubă cu doar o săptămână în urmă scârțaiau mai zgomotos decât se manifesta clientul profund nemulțumit.

Dezlegarea misterului a venit repede. După schimbarea plăcuțelor, șoferul a solicitat și o verificare la cutia de viteze. Trimis pentru asta la service-ul autorizat al mărcii, proprietarul și-a lăsat utilitara acolo, pentru câteva nopți. Întors în trafic, omul s-a confruntat cu sunetele stridente ale unor plăcuțe uzate inexplicabil. Să fi mers, oare, șoferul nostru zi și noapte cu mașina, după ieșirea din service? Mai probabil, cineva binevoitor de la reprezentanță a fost prea tentat de noile plăcuțe, pe care le-a schimbat cu unele uzate deja.

În loc de concluzie, merge o aluzie. Ok, fără versuri stupide, dar mare atenție pe mâinile cui vă lăsați mașina!

Daca ati avut parte de una sau mai multe intamplari haioase sau nefericite atunci cand ati trecut pragul unui service auto, va sugeram sa le impartasiti cu noi in sectiunea de comentarii de mai jos.

Cea mai diversificata gama de GADGETURI AUTO la preturi promotionale o gasesti AICI:

Esti mecanic auto si cauti Scule Profesionale de cea mai buna calitate? Vezi AICI mii de produse:

Pentru consultanta specializata in vederea achizitionarii unei masini second-hand (verificari auto in service specializat, diagnoza auto, acces la licitatii auto https://www.adesa.eu/ro/home ) si/sau colaborari (promovare produse auto in tutorialele video) scrie-ne la adresa: servicetutorialsro@gmail.com.