8 METODE UTILE care va pot scapa de hotii de catalizatoare auto!

Te afli printre posesorii de BMW, Toyota Prius, VW Golf 4 sau alte masini ale caror catalizatoare sunt la mare cautare de hoti? Daca da, atunci e bine sa iei masuri cat mai rapid posibil! Iata ma jos 8 metode utile si ieftine care te ajuta sa scapi de hotii de catalizatoare auto:

AICI gasiti Scut Antifurt Catalizator auto pentru Toyota Prius:

1. Montati un scut antifurt nou pentru catalizatorul auto. Spre exemplu, puteti vedea acest antifurt catalizator nou pentru Toyota Prius 2 pe care il puteti gasi AICI! Modelele hibrid sunt printre cele mai cautate de hotii de catalizatoare. De ce? Pentru ca incarcatura lor ceramica nu se topeste la fel de repede ca la modelele dotate doar cu motor termic si astfel pot fi valorificate la un pret mai bun.

AICI gasiti Scut Antifurt Catalizator auto pentru Toyota Prius:

Gasiti si pe Aliexpress Scut Antifurt pentru mai multe masini:

2. Protejati catalizatorul cu o cusca din fier beton. O cusca din fier beton ar putea fi cea mai ieftina varianta pentru a-i descuraja pe hotii de catalizatoare. O puteti face chiar voi daca va pricepeti sa sudati sau puteti apela oricand la un sudor profesionist.

3. Inca o solutie ieftina si rapida ar fi sa sudati catalizatorul de caroseria masinii sau puteti suda fier beton de-a lungul sistemului de evacuare al masinii. Astfel, hotii nu vor mai putea taia catalizatorul atat de rapid si usor.

4. Inlocuiti catalizatorul original cu unul aftermarket. Bineinteles ca un catalizator aftermarket nou este mai ieftin ca cel vechi pe care-l aveti deja montat pe masina.

AICI gasiti Catalizatoare Auto Noi Aftermarket:

5. Scrijeliti sau gravati catalizatorul original cu seria de sasiu (adica VIN-ul masinii) sau numarul de inmatriculare. Trebuie sa stiti ca firmele care cumpara aceste catalizatoare auto sunt obligate sa ceara vanzatorului cartea de identitate si actele de provenienta ale catalizatorului pe care il cumpara.

6. Vopsiti catalizatorul cu o vopsea de culoare deschisa, cum ar fi portocaliu, galben, verde, etc. Astfel ii puteti deruta sau descuraja pe hoti sa nu- mai fure. In cazul in care hotul e prins de politisti, catalizatorul dvs va putea fi identificat cel mai usor.

AICI gasiti Spray Vopsea de culoare deschisa:

7. Montati un sistem de alarma mai performant care sa se declanseze la cea mai mica vibratie a masinii. In momentul in care hotul se pune sa taie catalizatorul de pe masina cu flexul sau fierastraul electric, alarma auto se va declansa.

AICI gasiti Alarma Auto Performanta pentru a evita hotii de catalizatoare auto:

8. Parcati masina in locuri bine iluminate noaptea sau in locuri publice pe unde trec foarte multi oameni. Asadar, puteti lasa masina intr-o benzinarie unde sunt camere video, sau in apropierea unei banci sau supermarket.

BONUS: Parcati masina in curte sau in garaj. Nu lasati masina parcata pe strada sau in fata curtii daca nu aveti locul supravegheat cu camere video.

Cautati Asigurare RCA sau CASCO pentru masina ta? – AICI comparati, alegeti si aveti polita RCA instant la cel mai bun pret si cu plata Online, totul in doar 4 minute:

AICI gasiti ANVELOPE AUTO de la producatori de top si pe toate marimile la cel mai bun pret: —- si aici: —-

Cea mai diversificata gama de GADGETURI AUTO la preturi promotionale o gasiti AICI:

Urmariti-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/servicetutorials
Urmariti-ne pe Instagram: https://www.instagram.com/service_tutorials/