TUTORIAL: Cum instalezi / montezi centura siguranta (la 20 RON) pentru catei in masina

Salutare! Azi avem un video mai special legat de protectia animalelor in masina. Asadar, ideea ne-a venit atunci cand am observat ca tot mai multi soferi isi lasa animalele de companie si aici ne referim in special la catei, liberi in interiorul masinii. Mai rau e ca o mare parte din ei isi tin patrupedul in bratele pasagerului din fata si asta e un risc foarte mare in cazul unui accident cand airbag-urile se pot declansa.

De asta si legislatia rutiera din Romania interzice transportul animalelor pe locurile din fata sau in brate.Imaginati-va ce s-ar putea intampla?!

Chiar daca animalul este asezat pe bancheta din spate, in cazul unui impact frontal, acesta poate fi aruncat in fata peste pasageri. Asadar, o lesa auto care vine prinsa la centura de siguranta a masinii nu numai ca previne distragerea atentiei soferului in timp ce conduce dar tine animalele in zona din spate a masinii si le impiedica sa se plimbe prin toata masina in timpul mersului. In plus, pe perioada verii cand mergeti cu geamul deschis, aveti siguranta ca animalul dvs de companie nu va sari din masina.

In video-ul de mai jos veti vedea cum se foloseste centura de siguranta pentru animalele de companie. Aceasta lesa speciala are un pret incepand de la 20 lei si o puteti gasi

Daca aveti un catel de talie mica ii mai puteti pune si un patut dintr-un material moale si pufos care sa-i asigure cel mai bun confort pe scaunele din spate. Culcusul are un material antiderapant in partea de jos care impiedica alunecarea de pe scaun. Gasiti patut pufos pentru catei