TUTORIAL: Iveco Daily 3 & 4 Peugeot Boxer: joc mare la schimbatorul de viteze (timonerie), intra greu in viteze

Foarte multe masini din categoria autoutilitarelor sau modelelor comerciale sunt predispuse la uzura intr-un timp destul de scurt din cauza rulajului mare facut de catre acestea in fiecare an. Astfel, anumite piese de pe masina vor trebui schimbate mult mai des fata de masinile pe care le utilizam pentru uz personal.

Aici gasesti Schimbator Viteze Iveco Daily & Peugeot Boxer:

AICI GASESTI Tutorialul VIDEO – cum schimbi timonerie Iveco Daily 4 (2006-2011)!

Aici vom vorbi de schimbatorul de viteze, fiind unul dintre cele mai utilizate elemente (si predispus la uzura) de la o masina utilitara ca Iveco Daily 4 sau Peugeot Boxer din anul 2006 in sus.
Acesta, daca este foarte uzat, va da semne ca intra greu in viteze sau are un joc foarte mare. In acest caz, va trebui inlocuit schimbatorul de viteze si probabil si cablurile de la timonerie daca si acestea sunt foarte uzate.

Daca vei circula mai mult timp cu un schimbator sau o timonerie defecta, care inca functioneaza dar nu foarte bine, risti sa strici cutia de viteze. Spre exemplu daca „agata” atunci cand schimbi vitezele sau nu poti baga complet in treapta de viteza si sare atunci cand pleci cu demaraj, s-ar putea sa duca la stricarea completa a cutiei. Iar acest lucru nu poate insemna decat costuri foarte mari de reparatie.

Asadar, daca tu crezi ca ai aceeasi problema pe care o are si modelul prezentat in urmatorul video, nu mai astepta si remediaz-o cat mai repede.

Cea mai diversificata gama de GADGETURI AUTO la preturi promotionale o gasesti AICI: https://bit.ly/2VRc3Th

Esti mecanic auto si cauti scule profesionale de cea mai buna calitate? Vezi AICI mii de produse: https://bit.ly/34ZUJ2C

Te incurajez sa arunci un ochi si peste MIILE DE PRODUSE la preturi promotionale pentru:

– Iveco Daily AICI:

– VW Golf / Golf Plus / Jetta / Eos AICI: https://bit.ly/3awXtWv

– VW Passat AICI: https://bit.ly/34X0NsN

– VW Polo AICI: https://bit.ly/3eN3dhS

– VW Touran AICI: https://bit.ly/2VPJx4l

– VW Touareg AICI: https://bit.ly/2Y5t5Qt

– VW Tiguan AICI: https://bit.ly/3bw3vHX

– VW Caddy AICI: https://bit.ly/3bvaNM8

– Audi AICI: https://bit.ly/2KppeWc

– Skoda AICI: https://bit.ly/3eKbqDB

– Seat AICI: https://bit.ly/3bvaYqM

Pentru consultanta specializata in vederea achizitionarii unei masini second-hand (verificari auto in service specializat, diagnoza auto, cautare masini second-hand de pe licitatii auto ca www.adesa.eu ) si/sau colaborari (promovare produse auto in tutorialele video) ne poti scrie la adresa: servicetutorialsro@gmail.com.