Afla raspunsul la intrebarea „Se Poate Schimba Aerul Conditionat Manual cu Climatronic?” la VW Golf 4, Bora, Skoda Octavia 1, Seat Leon 1M, Audi A3, etc.

Mai jos, in video veti afla raspunsul la intrebarea „Se Poate Schimba Aerul Conditionat Manual Cu Climatronic?” si aici ne referim la modele ca VW Golf 4, Bora, Passat B5, Skoda Octavia 1, Seat Leon 1M, Audi A3, etc.

Asa ca va aratam diferenta dintre Sistemul Climatronic si Sistemul de Aer Conditionat Manual prezentandu-va carcasele aerotermelor demontate de pe un VW Golf 4 cu Aer conditonat Manual si altul cu Climatronic.

Trebuie sa stiti din start ca aceasta trecere de la Aerul Conditionat Manual la Climatronic necesita schimbarea mai multor elemente de pe masina, incepand cu carcasa aerotermei, noi senzori de temperatura interioara, un alt panou de comanda, o rezistenta pentru aeroterma, servomotorase, o instalatia electrica pentru sistemul climatronic si multe altele.

Asadar, pe langa manopera destul de scumpa (asta daca nu o faceti singuri acasa), va mai costa si piesele pe care probabil le veti cumpara din parcurile de dezmembrari auto, ca sunt mai ieftine, bineinteles. Si chiar si asa, costul pentru schimbarea sistemului de aer conditionat manual cu climatronic nu merita pentru ca s-ar putea ca masina sa valoreze mai putin decat costul unei asemenea operatiuni.

Te incurajez sa arunci un ochi si peste MIILE DE PRODUSE la preturi promotionale pentru VW Golf 4: https://bit.ly/2Tjt6wF

Cea mai diversificata gama de GADGETURI AUTO la preturi promotionale o gasesti AICI: https://bit.ly/2VRc3Th

Vezi si alte TUTORIALE VIDEO pentru VW Golf 4 / Bora:

Cum demontezi rezistenta trepte aeroterma (cu clima) VW Golf 4 / Bora!

Ce ar trebui sa contina setul de pana la VW Golf 4!

Cum intri in MENIUL SECRET la VW Golf 4!

Cum resetezi intervalul / perioada de service la VW Golf 4!