Am testat aparatul Karcher (de la Atelierele Dogaru) care curata rapid si usor rugina de pe masina cu gheata carbonica

Baietii de la Ateliereledogaru.ro ne-au pus la dispozitie acest aparat de la Karcher care poate curata rugina rapid si usor folosind doar gheata carbonica. Da, ati auzit bine, acea gheata carbonica pe care o folosesc DJ-ii la nunti sau alte evenimente speciale pentru a crea acel fum alb sau in paharele de sampanie la primirea invitatiilor.

Trebuie sa mai stiti ca acest aparat de la Karcher se poate inchiria catre service-uri auto, centre de detailing sau reconditionari auto.

Acest aparat Karcher prezentat mai jos poate fi folosit si pentru a curata:

– interioarelor de masini
– aparatura Horeca
– utilaje grele si echipamente

Probabil ca te intrebi de ce sa folosesti acest aparat care curata rugina folosind gheata carbonica. In primul rand pentru ca nu utilizeaza solventi chimici, adica este non-toxix si ecologic, curata fara sa afecteze suprafatele care ajung in contact cu gheata carbonica, nu lasa reziduuri si nu necesita pregatire inainte de curatare.

– nu utilizeaza solventi chimici (adica este non-toxic si ecologic)
– curata fara sa afecteze suprafetele care vin in contact cu gheata carbonica
– nu lasa reziduuri
– nu necesita pregatire inainte de folosire

Si ca sa vedeti mai exact cat de eficient este acest aparat profesional care foloseste gheata carbonica, urmareste video-ul de mai jos in care aratam cum curatam cu gheata diverse componente si subansamble auto.