REVIEW: Am testat Purificatorul de aer Sharp cu tehnologia Plasmacluster

Stiai ca exista masini (ca Lexus) care au un asemenea purificator de aer integrat in sistemul de ventilatie al masinii? Ei bine, daca nu-ti permiti un Lexus, atunci poti cumpara separat un purificator de aer Sharp care se poate monta in suportul de pahare de la masina.

AICI gasesti Purificatorul de Aer Sharp: http://bit.ly/3JcQwyy

Probabil te intrebi ce poti face cu un asemenea purificator de aer, ei bine acest dispozitiv inteligent poate anihilia mirosurile neplacute din masina intr-un timp foarte scurt. Si cand spun mirosuri neplacute, aici ma refer la mirosul de tigara, a gazelor toxice de afara, la umezeala, transpiratie, de animale de companie, etc.

In plus, daca esti alergic la polen sau ambrozie acest purificator prin tehnologia japoneza Plasmacluster are puterea de a elimina mirosul de polen din aer prin suflarea de ioni pozitivi si anioni negativi care se gasesc in natura, mai exact in aerul curat al padurilor.

Avand un cablu USB, acesta poate fi folosit atat in masina, acasa sau la birou unde poate fi conectat la laptop. Il mai poti folosi si in dulapurile de haine de unde poate elimina mirosurile neplacute. Daca ai o baterie externa, atunci il poti lua cu tine oriunde.

Purificatorul poate fi curatat foarte usor cu peria montata in interiorul purificatorului. Acesta are doua filtre in interior care se pot scoate desfacand purificatorul in jumatate. In interior mai exista o unitate de generare Plasmacluster care poate fi inlocuita dupa 19.000 ore de functionare sau 6 ani jumate.

Purificatorul Sharp este foarte usor, are o forma compacta si arata ca un gadget modern datorita design-ului elegant. Are 3 trepte de functionare care pot fi activate de singurul buton de pornire si oprire.

AICI gasesti Purificatorul de Aer Sharp: http://bit.ly/3JcQwyy