TUTORIAL: Resetare perioada / interval service (ulei) Scheduled Maintenance Due si Oil Change Due la Mazda CX-5, CX-3 in 5 pasi simpli

Dupa ce ati facut revizia tehnica sau schimbul de ulei la masina urmeaza sa resetati perioada sau intervalul de service (ulei) la Mazda CX-5, CX-3. Ca sa stiti cum trebuie sa faceti corect acest lucru, vezi video tutorialul de mai jos. Pe scurt, cum se sterg mesajele Scheduled Maintenance Due si Oil Change Due la Mazda CX-5 in doar 5 pasi simpli.

AICI gasesti Accesorii Cool pentru Mazda CX5: –-

1. Puneti contactul sau apasati de doua ori pe butonul START (fara sa porniti motorul) fara sa apasati pe pedala de ambreiaj
Resetare Interval Schimb Ulei – Oil Change Due
2. Intrati in meniul de pe display-ul ceasurilor de bord apasand pe butonul „Info”. Apoi navigati apasand pe sageata „Sus” sau „Jos” pana cand ajungeti la Settings (Setari). Accesati Settings apasand pe butonul „Info”. Navigati apoi cu sageata „Jos” pana la „Maintenance”. Accesati-l apasand pe Info si navigati cu sageata „Jos” pana la Oil Change. Aici intrati la Set Distance si setati urmatorul schimb de ulei (in Romania e recomandat sa-l setati la 10.000 km) cu sageata „Jos”. Apasati apoi pe „Info” ca sa confirmati setarea la intervalul dorit (10.000 km).
Daca Revizia e setata deja la 10.000 km, atunci nu e nevoie sa mai faceti nicio ajustare, e de ajuns sa-l accesati si atat.
Resetare Inspectie Tehnica Periodica – Scheduled Maintenance Due
3. Accesati Settings / Maintenance / Scheduled / Set Time (in Romania e la 24 luni) / Set Distance (de preferat la 20.000 km)
4. Ca sa iesiti din meniu, va duceti pe „Back” apasand de mai multe ori pe butonul „Info”
5. Apasati pe butonul „START” ca sa luati contactul.
Puneti din nou contactul si verificati daca mesajele de pe afisajul din bord „Scheduled Maintenance Due” si „Oil Change Due” s-au sters.

Tot ce ai nevoie să știi, în detaliu despre BANII CARE FAC BANI. 8 PASI VIDEO EXPLICATI pe intelesul tau: –-

Te incurajez sa arunci un ochi si peste MIILE DE PRODUSE la preturi promotionale pentru Mazda AICI: –

Cea mai diversificata gama de GADGETURI AUTO la preturi promotionale o gasesti AICI: –

VEZI si celelalte TUTORIALE VIDEO cu Mazda:

Cum schimbi stergatoarele fata la Mazda CX-5, CX-3 in 5 pasi simpli!

Cum conectezi telefonul prin bluetooth la Mazda CX3, CX5, 3, 6!

Cum stergi martorul sistemului de monitorizare a presiunii in roti la Mazda CX5, 6, 3!

Cum schimbi bateria la o cheie (telecomanda) de Mazda 3, Mazda 6, CX-5, CX-3, MX-5, Miata, CX-7, CX-9 in 6 pasi!