TUTORIAL: Cum afli PRETUL CORECT al unui catalizator auto (de masina)

Mai intai sa incepem cu…

Ce este un catalizator auto?
Catalizatorul auto este una dintre piesele importante de pe masina care are scopul de a transforma substanțele poluante în substanțe nepoluante sau mai putin poluante. Procesul prin care face acest lucru are loc prin reacții chimice de oxidare și reducere care se intampla la temperaturi de peste 300 de grade Celsius, iar de acest lucru se ocupa niste elemente catalizatoare cum ar fi: platina, rodiul sau paladiul.

Unde se afla catalizatorul auto?
Catalizatorul auto este situat între motor și sistemul de eșapament, de obicei sub mașină sau in fata motorului.

De ce e valoros un catalizator auto?
V-am spus mai devreme ca procesul chimic se datoreaza celor trei metale rare si pretioase (platina, paladiul si rodiul). Asadar, un catalizator poate contine aceste 3 metale intr-o cantitate mai mare sau mai mica in functie de tipul de catalizator. Pretul acestor metale depinde de valoarea lor la bursa de schimb a metalelor, de aceea pretul unui catalizator poate sa creasca sau sa scada pe fiecare zi.

Cum afli pretul corect al unui catalizator auto?
Ca sa nu fiti inselati de cei care vor sa cumpere de la voi la un pret mai mic decat pretul normal, puteti afla chiar voi pretul corect al catalizatorului. Cum faceti asta? Ei bine folosind aplicatia EcoCat. O gasiti in AppStore sau Google Play, va faceti cont si aveti dreptul sa cautati pretul unui singur catalizatorul pe zi. Daca va faceti abonament, atunci veti avea acces la un nr nelimitat de cautari, in functie de abonamentul cumparat.

VEZI LISTA CU PRETURILE CATALIZATOARELOR AICI: www.ecotradegroup.com

Cum se foloseste aplicatia EcoCat?
Ca sa folositi aplicatia EcoCat, mai intai trebuie sa identificati codul de pe catalizator. Acesta are inscriptionat un numar de referinta pe corpul catalizatorului. Acesta e format din litere si cifre.

Nu se vede codul pe catalizator. Ce faceti?
In cazul in care catalizatorul este ruginit si codul nu poate fi identificat usor, incercati sa-l curatati cu o o perie de sarma si o solutie de indepartat rugina sau o carpa inmuiata in benzina. Curatati locul unde se afla codul catalizatorului si retineti-l pentru a-l introduce in aplicatia EcoCat. Daca nu aveti niciun cod, ca sa-l identificati puteti intra in aplicatie si sa verificati lista de catalizatoare pe fiecare marca in parte.

Ca sa cautati codul unui catalizator si pretul acesuia va trebui sa va faceti cont pe aplicatia Eco Cat.

Aplicatia va lasa sa cautati GRATUIT un singur cod (nr. de referinta) pe zi. Daca vreti sa verificati mai multe preturi / coduri de la catalizatoare, atunci va trebui sa optati pentru unul din cele trei abonamente: Gold Offer (cost 139 euro/an), Silver Offer (cost 14.9 euro/luna) sau Pass searches (9.9 euro/ 20 cautari).

In cazul in care codul catalizatorului este sters sau nu se vede clar, intrati in categoria Brands din aplicatia Eco Cat si-l puteti identifica dupa poza.

Te incurajez sa te uiti si la aceste MII DE PRODUSE la preturi promotionale pentru:

– VW Golf / Golf Plus / Jetta / Eos AICI:

– VW Passat AICI:

– VW Polo AICI:

– VW Touran AICI:

– VW Touareg AICI:

– VW Tiguan AICI:

– VW Caddy AICI:

– Audi AICI:

– Skoda AICI:

– Seat AICI:

Cea mai diversificata gama de GADGETURI AUTO la preturi promotionale o gasesti AICI:

Tot ce ai nevoie să știi, în detaliu despre BANII CARE FAC BANI. 8 PASI VIDEO EXPLICATI pe intelesul tau: –-