Am fost la lansarea noului showroom + service Ferrari din Bucuresti! VIDEO

Forza Rossa, reprezentantul Ferrari pe piața locală, a deschis oficial unul dintre cele mai mari showroomuri din lume, dedicate exclusiv mărcii Ferrari. Amplasată în Otopeni, pe Calea Bucureștilor la numarul 91A, clădirea Forza Rossa, proprietate a grupului, este unul dintre cele mai mari ansambluri imobiliare tehnologice din lume, dedicate 100% mărcii Ferrari.

Cu o suprafață desfășurată de peste 4.000 de metri pătrați, imobilul respectă integral cele mai noi reguli și standarde de identitate ale celebrului brand italian și beneficiază de dotări tehnologice de excepție în zona de service, unele unice în regiune.

Idei de CADOURI pentru fanii Ferrari AICI:

Mai mult, Forza Rossa Holding este acreditată să execute reparații pentru toate automobilele Ferrari, datorită implementarii noilor standarde tehnologice specifice. În conformitate cu noile standarde de identitate ale mărcii Ferrari, clădirea Forza Rossa include și un showroom dedicat exclusiv mașinilor second-hand, care oferă clienților posibilitatea de a alege mașini rulate care dețin toate certificările Ferrari de calitate și garanție.

Clienții Ferrari beneficiază de un important garaj subteran, unde servicii complete de parcare, cosmetizare și întreținere pe termen lung, sunt oferite de o echipă de asistență tehnică dedicată. Clubul proprietarilor de Ferrari, un spațiu dedicat exclusiv evenimentelor clienților brandului, aflat la primul nivel, întregește complexitatea noului ansamblu imobiliar.

Enrico Galliera, Senior Vice-President al Ferrari SpA: ”Avem mulți proprietari și fani Ferrari atât în București, în România, cât și în regiune iar acest nou showroom este gândit să-i apropie și mai mult de experiențele specifice unui lifestyle special, cum este cel pe care îl promovează Ferrari în lume”.

Camelia Bazac, Managing Director al Forza Rossa Holding: “După 10 ani de activitate în România, principala preocupare a echipei Forza Rossa este să oferim tuturor clienților noștri, actuali și viitori, aceeași experiență unică, specifică brandului Ferrari oriunde în lume.

Noul sediu al căluțului cabrat își așteaptă oaspeții cu un calduros și exclusivist lounge, parte integrantă a noului concept, cu un atelier de creație, un spațiu al minunilor, extensie a programului de personalizare al fabricii din Maranello, ce reprezintă scena unde fiecare client transformă un vis în realitate și o zonă dedicată celui mai emoționat moment, unde mașina este livrată, în cadrul unei ceremonii consacrate și unice.”