Consumul ideal: 1 scobitoare/600 km.

Uneori, mai ajungi și cascador, fără voia ta. Un apropiat al echipei noastre se afla la volanul unui Iveco Daily 35C15, la doar 70 de kilometri de Vama Nădlac, pe autostrada din Ungaria. Drumul era bun, mașina funcționa normal, deci totul părea să meargă ca uns. Totul…până când s-a aprins martorul luminos care indica antigel sub nivelul minim.

Șoferul oprește pe dreapta și deschide capota, ca să constate că motorul de 3,0 litri și 150 CP se transformase într-o fântână arteziană ce arunca antigel încins.

Sfaturile șoferilor de tir au început să curgă: Pune muștar în radiator! Aruncă un ou crud în motor! Du-te înapoi la Arad și bagă mașina în service! Dintre toate, câștigător a fost Bagă o scobitoare în fisura pe unde curge antigelul! Astfel, motorul avea să se scalde din nou în antigel abia 600 de km mai târziu.

600 de km plini de suspans și de incertitudine, la capătul cărora doar Poxilina a mai salvat situația. Chuck Norris s-a declarat impresionat și tocmai și-a dat demisia.

Daca ati avut parte de una sau mai multe intamplari haioase sau nefericite atunci cand ati trecut pragul unui service auto, va sugeram sa le impartasiti cu noi in sectiunea de comentarii de mai jos.

Cea mai diversificata gama de GADGETURI AUTO la preturi promotionale o gasesti AICI:

Esti mecanic auto si cauti Scule Profesionale de cea mai buna calitate? Vezi AICI mii de produse:

Pentru consultanta specializata in vederea achizitionarii unei masini second-hand (verificari auto in service specializat, diagnoza auto, acces la licitatii auto https://www.adesa.eu/ro/home ) si/sau colaborari (promovare produse auto in tutorialele video) scrie-ne la adresa: servicetutorialsro@gmail.com.