Noul Audi A4 vine echipat cu plăcuţele de frână Ferodo fără cupru

[cml_media_alt id='988']audi a4 ferodo[/cml_media_alt]

Federal-Mogul Motorparts, divizia Federal-Mogul Holdings Corporation a anunţat că noul Audi A4 va fi echipat cu noile plăcuţe de frână Ferodo® Eco-Friction®. Astfel, Audi devine cel mai recent producător auto care a adoptat tehnologia ecologică Ferodo pentru sistemele sale de frânare, după Mercedes-Benz care a ales sa echipeze noul C-Class cu aceleasi placute de frana performante.

Ferodo aduce această tehnologie ecologică aprobată OE în segmentul Aftermarket, cu o gamă completă de plăcuţe de frânare Eco-Friction fără cupru şi cu nivel redus de cupru. Această extindere va acoperi 90% din gama existentă Ferodo Premier, iar până la începutul anului 2016 procentul va creşte până la 95%.

[cml_media_alt id='990']audi a4 avant[/cml_media_alt]

Pe lângă faptul că această gamă este mai bună pentru mediu, având mai puţin cupru, mai puţine metale grele şi emisii de praf reduse, ultimele teste au arătat că plăcuţele Eco-Friction furnizează şi îmbunătăţiri semnificative la frânare faţă de componentele obişnuite pe bază de cupru. De exemplu, un Volkswagen Golf VI echipat cu placutele de frana Eco-Friction, poate frana de la o viteza de 100km/h cu o reducere de 10% a distanţei de oprire.

VEZI AICI o gama variata de produse Ferodo:

Ferodo a dezvoltat o soluţie pentru a veni în întâmpinarea legislaţiei referitoare la eliminarea și reducerea nivelului de cupru admis în componența plăcuțelor de frână, înainte chiar de implementarea acesteia, iar producătorii de vehicule sunt încrezători în adoptarea acesteia, îmbunătăţind astfel interesul comercial pentru gama lor de modele.

[cml_media_alt id='992']audi a4 ferodo eco friction[/cml_media_alt]

Ca dezvoltator inovator al tehnologiilor de frânare de ultimă generaţie, Federal-Mogul a investit 5 ani de cercetare şi dezvoltare intensă, cu peste 150 de ingineri ce au testat mai mult de 1.500 de materii prime pentru a putea identifica, determina şi dezvolta o nouă combinaţie pentru înlocuirea cuprului pentru gama Eco-Friction. Federal-Mogul va oferi informaţii tehnice suplimentare service-urilor auto şi distribuitorilor în cadrul lansării pe piața aftermarket, asigurându-se că beneficiile de performanţă şi mediu ale Eco-Friction pot fi experimentate de cât mai mulţi clienţi.

Cea mai diversificata gama de GADGETURI AUTO la preturi promotionale o gasesti AICI:

Esti mecanic auto si cauti Scule Profesionale de cea mai buna calitate? Vezi AICI mii de produse:

Pentru consultanta specializata in vederea achizitionarii unei masini second-hand (verificari auto in service specializat, diagnoza auto, acces la licitatii auto https://www.adesa.eu/ro/home ) si/sau colaborari (promovare produse auto in tutorialele video) scrie-ne la adresa: servicetutorialsro@gmail.com.