Martor ABS aprins in bord (siguranta arsa) la VW Golf 4, Bora, Passat, Polo, Skoda Octavia 1, Fabia, Seat Leon 1M, Toledo, Cordoba, Audi A2, A3, etc.

In primul rand, trebuie sa stiti ca atunci cand aveti martorul ABS aprins in bord inseamna ca sistemul ABS (Anti-lock Braking System – sistemul de frânare anti-blocare) nu functioneaza.

AICI gasesti Set Sigurante Tablou: https://bit.ly/3sUT5KL

Cea mai rapida solutie de a rezolva problema martorului ABS aprins in bord la VW Golf 4, Bora, Passat, Polo, Skoda Octavia 1, Fabia, Seat Leon 1M, Toledo, Cordoba, Audi A2, A3, etc. este sa verificati sigurantele. Si nu orice sigurante, ci acelea care sunt montate in tabloul de sigurante de pe baterie, sunt verzi si au 30A (amperi).

ATENTIE, daca cele doua sigurante din tabloul de pe baterie nu sunt arse atunci verificati sistemul de franare (s-ar putea sa existe o defectiune la senzorii ABS, pompa ABS, calculator pompa ABS). Ar fi de ajutor o diagnoza auto completa pentru a vedea exact unde este problema.

VEZI AICI EXPLICATIA TABLOULUI DE SIGURANTE DE PE BATERIE: https://bit.ly/3K1rEd4

Vezi mai jos tutorialul video ca sa intelegi mai bine ce trebuie sa faci:

Te incurajez sa arunci un ochi si peste MIILE DE PRODUSE la preturi promotionale pentru VW Golf 4: https://bit.ly/2Tjt6wF

Cea mai diversificata gama de GADGETURI AUTO la preturi promotionale o gasesti AICI: https://bit.ly/2VRc3Th

Cauti Asigurare RCA sau CASCO pentru masina ta? – AICI compari, alegi si ai polita RCA instant la cel mai bun pret si cu plata Online, totul in doar 4 minute –- https://bit.ly/37p1lZL

Urmareste-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/servicetutorials
Urmareste-ne pe Instagram: https://www.instagram.com/service_tutorials/

Vezi si alte TUTORIALE VIDEO pentru VW Golf 4 / Bora:

Cum demontezi rezistenta trepte aeroterma (cu clima) VW Golf 4 / Bora!

Ce ar trebui sa contina setul de pana la VW Golf 4!

Cum intri in MENIUL SECRET la VW Golf 4!

Cum resetezi intervalul / perioada de service la VW Golf 4!