Cat de repede ajunge o piesa din dezmembrari la tine acasa

Indiferent ca este vorba despre elemente de caroserie, mecanica si interior, tot mai multi posesori de automobile apeleaza la parcurile de dezmembrari auto pentru a-si achizitiona piese pentru marci si modele printre cele mai diverse, la un pret accesibil.

Insa, pe langa accesibilitate, potrivire si functionare, piesele auto second-hand originale, fabricate conform standardelor producatorului de echipamente originale, sunt extrem de apreciate pentru disponibilitatea atat in ceea ce priveste varietatea generoasa de marci si modele de vehicule, cat si cea a metodei de livrare.

Un parc de dezmembrari auto foarte bine organizat poate transforma o masina intrata aici in mai multe repere auto, foarte bine organizate pe caprarii. Asta inseamna ca sunt scoase reperele cele mai vandabile, puse pe categorii si etichetate. Astfel, la achizitia online nu se mai pierde timpul cu dezmembratul. In schimb, piesa poate fi trimita in aceeasi zi in care a fost efectuata comanda.

La fel se intampla si cu piesele de mecanica, motor, anexe si nu numai. Etichetele, inclusiv cele cu cod de bare, sunt perfecte, deoarece dezmembratorul poate spune imediat daca piesa este disponibila in stoc, precum si locul ei in depozit.

Gestiunea pieselor din dezmembrari auto, un atu in livrarea rapida

Un dezmembrator cu adevarat interesat sa ofere cele mai bune servicii va folosi un sistem simplu si eficient pentru gestiunea pieselor. Acesta indeparteaza piesa de pe masina, o verifica cu cea mai mare atentie, asigurandu-se ca este functionala. Urmeaza etichetarea piesei cu un cod de bare si cu o eticheta pe care sunt inscrise marca, modelul, motorizarea si anul de fabricatie a masinii de pe care a fost dezmembrata, ca de altfel, scanarea si intrarea automata in gestiunea parcului auto. Astfel, de la o comanda, dezmembratorul are posibilitatea de a pune piesa la curier in maximum o ora.

Pozele sunt si ele importante, astfel ca dezmembratorul fotografiaza imediat piesa scoasa de pe masina si o baga in depozit. Alte piese sunt dezmembrate doar la cererea clientului. Ideala este pozarea tuturor pieselor, deoarece parcurile auto online cu piese fotografiate au mai mare cautare si sunt mai credibile. Astfel, piesele dezmembrate de mecanici cu experienta sunt etichetate si asezate pe categorii, iar in cazul plasarii unei comenzi, acestia le aduc, le impacheteaza si le trimit, uneori, chiar in aceeasi zi, cel tarziu a doua zi de la efectuarea comenzii.

La Dezmembraru (dezmembraru.ro), parc dezmembrari auto online de incredere, peste 90% din cele mai intalnite modele de piese, de la cei mai cunoscuti producatori,  sunt deja demontate, verificate, curatate si aranjate pe raft pentru a fi vandute. Ele sunt pozate si pregatite de livrare chiar in urmatoarea zi de la efectuarea comenzii.

In ceea ce priveste topul firmelor de curierat care transporta piese auto second-hand originale din dezmembrari:

  1. Pe primul loc se afla firma de curierat FAN Courier Express SRL. S-a dovedit extrem de rapida, avand un procent in ceea ce priveste livrarea comenzilor in doar 24 h de 90%. Toate piesele trimise prin FAN Courier au ajuns la destinatie fara probleme si intarzieri, fie ca vorbim ca parbriz, geam usa lateral, luneta, stopuri, faruri, oglinzi, etc.
  2. Pe locul secund, la o diferenta foarte mica, se afla firma de curierat Sameday, cu un procent de livrare a pieselor din dezmembrari auto de 90% in 25 h. In plus, daca alegi optiunea Sameday EasyBox, poti ridica oricand coletul din locker, personal sau prin intermediari, cand vii acasa de la serviciu sau chiar la miezul noptii, fara a mai astepta curierul.