Ai fost implicat intr-un accident auto si ai asigurare de la Groupama?

Daca ai fost implicat/a intr-un accident, ai asigurare de la Groupama si vrei sa ai parte de servicii gratuite intocmire dosar daune Groupama, contacteaza un centru de constatari daune auto in care poti avea parte de cele mai prompte servicii de programare, reparatii auto sau decontare directa.

Service-ul auto autorizat iti pune la dispozitie consiliere telefonica in vederea intocmirii dosarului de daune auto si programarii rapide a reparatiilor cu plata prin decontare directa valabila pentru politele incheiate la compania de asigurare Groupama.

In cazul unui accident auto, specialistii unitatii te vor indruma corespunzator, reparatia masinii reprezentand o prioritate pentru centrul de constatari. Indiferent ca este vorba de o problema mecanica sau una care tine de tinichigerie sau vopsitorie, personalul din service iti va oferi solutii eficiente, la costuri rezonabile, si timp redus de solutionare.

Lucrarile de reparatii sunt executate cu piese auto originale, de la cei mai consacrati producatori. Atat manopera, cat si piesele de schimb sunt calitative si competitive.

Pentru demararea si finalizarea reparatiei masinii tale, este necesara parcurgerea urmatorilor pasi:

 1. Anunta compania de asigurare la care ai incheiat polita de asigurare.
 2. Programeaza-te prin telefon la service-ul auto de constatare daune autorizat sa intocmeasca dosare de daune Groupama si sa efectueze reparatia masinii cu plata prin decontare directa de catre societatea de asigurare la care soferul vinovat de producerea accidentului detine polita RCA.
 3. Un consilier al service-ului te va ajuta sa intocmesti declaratia amiabila si dosarul de daune Groupama.
 4. Asigura-te ca sunt trecute in formularul de dauna toate elementele care trebuie constatate.
 5. Dupa intocmirea actelor, masina ta va beneficia de reparatii doar cu piese originale omologate RAR.

Cu o asigurare obligatorie RCA, poti avea parte de:

 • Consiliere daune Groupama
 • Intocmire doar de daune, gratuit
 • Masina la schimb
 • Decontare directa rapida si sigura
 • Lucrari moderne de tinichigerie/vopsitorie auto, cu decontare directa si rapida de catre societatea de asigurari Groupama
 • Reparatii profesionale efectuate sub garantie, prin inlocuirea partilor avariate cu piese de schimb originale, omologate RAR
 • Tractare gratuita, pentru autoturismul nedeplasabil.

Dupa primirea dosarului din partea asiguratorului, prezinta-te la service pentru a revizui daunele autoturismului si pentru stabilirea lucrarilor de reparatii. Iti vor fi prezentate in cel mai scurt timp evaluarea reparatiilor necesare, impreuna cu devizul de cheltuieli privind piesele de schimb si manopera.

Pentru constatarea daunelor si intocmirea dosarului de daune Groupama alege Dauneautobucuresti (dauneautobucuresti.ro) ca service partener pe care sa te poti baza – beneficiezi de promptitudine in rezolvarea problemelor, garantia unor servicii moderne profesioniste, deschidere dosar dauna Groupama gratuit, consultanta, reparatii cu piese originale si masina la schimb pe toata durata reparatiei.