TUTORIAL: Nu intra sau nu se roteste cheia in contact! Ce trebuie sa faci (Dacia Logan, Sandero, Dokker, Duster, Renault)

Ai incercat sa-ti pornesti masina dar cheia nu vrea sa intre in contact sau nu vrea sa se roteasca (se simte ca si cum ar fi intepenita)? Ei bine, in acest video iti voi arata cum poti rezolva aceasta problema in doar cateva secunde.

Scule necesare:
– un spray degripant WD-40: https://bit.ly/3AJXXWN

VEZI si celelalte TUTORIALE VIDEO cu Dacia si Renault:

Ce trebuie sa faci cand ai probleme cu blocul de lumini, claxon, maneta semnalizare la Dacia Logan, Sandero, Duster, Dokker, Lodgy, Clio 4!

Cum resetezi INTERVALUL DE SERVICE la Renault Megane si Fluence!

Cum demontezi radio-CD Blaupunkt (Iveco, Fiat Doblo, Dacia Logan, Renault Megane, etc.) in 3 pasi!

Cauti Asigurare RCA sau CASCO pentru masina ta? – AICI compari, alegi si ai polita RCA instant la cel mai bun pret si cu plata Online, totul in doar 4 minute: https://bit.ly/37p1lZL

AICI gasesti ANVELOPE AUTO de la producatori de top si pe toate marimile la cel mai bun pret: —- https://bit.ly/3z70hpJ si aici: —- https://bit.ly/3kGAwcb

AICI gasesti Accesorii Dacia la CEL MAI BU PRET: https://bit.ly/3AAv9Qu

Cea mai diversificata gama de GADGETURI AUTO la preturi promotionale o gasesti AICI: https://bit.ly/2VRc3Th

Urmareste-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/servicetutorials
Urmareste-ne pe Instagram: https://www.instagram.com/service_tutorials/

Acest video este doar in scop informativ! Nu ne asumam nicio raspundere pentru pagubele materiale sau daunele provocate bunului personal ca urmare a informatiilor continute in acest clip. Utilizati aceste informatii pe propriul risc.