Comanda online piese auto din dezmembrari

Indiferent daca ai o masina noua sau una mai veche, un lucru este clar: ai nevoie de piese auto in permanenta. Orice posesor de autoturism are nevoie, mai devreme sau mai tarziu, de accesorii si consumabile pentru revizii, de elemente de caroserie si de motor pentru masina personala. Noi iti simplificam modul in care poti cauta si achizitiona piese auto pentru masina ta cu Dezmo.ro, platforma care te salveaza de la plata pieselor scumpe la service, plimbarile prin magazinele fizice sau cautarile online prin miile de anunturi de la vanzatori care nu prezinta incredere.

Inca de la inceput, strategia noastra a constat in satisfacerea nevoilor clientilor nostri, prin crearea unui impresionant depozit de piese auto originale second hand si consultanta de un inalt profesionalism oferita de o echipa dinamica de consilieri vanzari. La Dezmo, mecanicii auto calificati demonteaza cu grija piesele auto din dezmembrari, pe care le sorteaza, le testeaza si depoziteaza in conditii optime, ferrite de intemperii.

Mai simplu si mai rapid

Indiferent de localitatea in care te afli, acum poti comanda piese auto dezmembrari cu livrare rapida la domiciliu. Printr-o simpla navighare pe website-ul Dezmo.ro, poti alege orice piese doresti, fie pentru o reparatie, fie pentru a-ti dota masina cu optiuni suplimentare. Cu o interfata prietenoasa si usor de navigat, magazinul nostru online iti pune la dispozitie piese auto originale de inalta calitate, insotite de factura fiscala si certificate de garantie. Totul este foarte simplu: alegi marca autoturismului tau, modelul, piesa si anul care te intereseaza, iar produsul dorit va ajunge la destinatie in cel mai scurt timp.

Alege marca autoturismului tau, modelul si piesa. Rasfoieste prin catalogul de piese si foloseste motorul de cautare, care te poate ghida exact spre ceea ce ai nevoie. Porneste de la marca autoturismului tau, model si piesa. Ulterior, ti se va afisa o lista intreaga de componente auto de unde poti selecta exact ceea ce ai nevoie. Asigura-te ca piesa cautata de tine se afla in conformitate cu anul de fabricatie al masinii tale, cu modelul exact si eventual, cu codul de culoare, daca optezi pentru piese de caroserie. Indiferent de piesa necesara pentru a-ti repune in miscare masina, la noi gasesti rapid si usor ceea ce ai nevoie: motoare, subansamble motor, echipamente de interior, cutii de viteza, sisteme de transmisie/ suspensie, elemente de caroserie si accesorii.

Mai mult decat atat, exista chiar o sectiune speciala pe site ‘’Cerere oferta piesa auto’’, unde poti solicita o anumita piesa auto pe care nu ai gasit-o singur sau nu stii foarte bine cum sa o cauti. Trimite o cerere de oferta prin intermediul formularului de pe site catre centrul de comenzi Dezmo, iar un consilier in  vanzari te va contacta in cel mai scurt timp cu un raspuns. Poti adauga in lista de piese reperele auto pe care le doresti, poti renunta la una sau mai multe dintre reperele auto deja selectate ori poti adauga in continuare piese pentru autoturismul tau, urmand ca unul din operatori sa iti comunice oferta noastra de pret. Atentie, insa! Trimiterea cererii nu implica obligativitatea platii pieselor solicitate – doar dupa alegerea ofertei transmise de noi iti vom prelua comanda si vom incepe procesarea acesteia.

 

Dezmo – dezmembrari auto

Pe langa interfata site-ului ce ofera o solutie inovativa si de incredere pentru plasarea cu usurinta a comenzilor online pentru piese auto, Dezmo.ro ofera servicii la nivel national cu profesionalism si maxim de seriozitate. Comanda online piese auto din dezmembrari la preturi corecte si reduceri constante aplicate produselor de pe site. Un aspect important cu privirea la comandarea online a pieselor auto consta in cunoasterea conditiilor de acordare a garantiei si a termenului de retur.

Dezmo – dezmembrari auto isi arata respectul si seriozitatea fata de fiecare client in parte prin acordarea garantiei de 90 de zile la produsele testate si oferite spre vanzare,  precum si prin posibilitatea de retur in termen de 14 zile a piesei comandate. Livrarea se face in 1-2 zile lucratoare, iar optiunile de plata puse la dispozitia cumparatorului constau fie in sistem ramburs, fie online, cu cardul. Produsele sunt livrate in ambalaj sigur, sigilat, sunt ambalate corespunzator si sunt insotite de factura si certificat de garantie, conform cu specificatiile producatorului.