Ce suport de bicicleta auto e potrivit pentru masina ta. TUTORIAL VIDEO

Daca esti in cautarea unui suport de biciclete auto pentru masina ta si nu stii ce sa alegi, atunci ai nimerit perfect! Indiferent de autoturismul pe care-l ai, in acest video vei gasi suportul de biciclete auto potrivit pentru masina ta. Iti voi arata mai multe variante (suport bicicleta auto haion, suport bicicleta portbagaj, suport bicicleta carlig, suport bicicleta bare transversale) si evident ca-ti voi spune si unde gasesti produse de top originale ca sa le achizitionezi usor, cu livrare acasa si la un pret promotional. Asadar e important sa urmaresti acest video pana la final.

In primul rand, trebuie sa stii ca exista 3 variante de prindere universale pentru suportul de biciclete:

– pe haion sau portbagaj

– pe carligul de remorcare

– si pe barele transversale

As incepe cu varianta cea mai simpla si usor de montat, suportul de bicicleta pentru haion sau portbagaj pe care il si recomand. De ce? Pentru ca atunci cand iti vei vinde autoturismul, il vei putea monta si pe noua masina achizitionata.

Acesta poate fi folosit pe mai multe modele de masini, este usor de instalat, iar multe dintre ele pot transporta mai mult de o bicicleta. Trebuie sa stii ca exista posibilitatea ca unele biciclete (ca cele de dama sau FatBike) sa aiba nevoie de un adaptor pentru a fi montate pe suportul de biciclete.

Unul dintre dezavantaje ar fi ca nu vei putea folosi portbagajul cat timp este montat pe masina, dar asta e valabil doar in timpul transportului bicicletelor.

Ca sa stii sigur ca suportul de biciclete ales de tine este compatibil cu masina ta te sfatuiesc sa consulti si lista cu specificatiile tehnice date de producator.

Pretul pentru un suport de biciclete pentru haion sau portbagaj se poate incadra intre 200 lei si 1.600 lei.

AICI gasesti o o gama completa cu Suporti de Bicicleta pentru Haion sau Portbagaj!

Al doilea suport de biciclete pe care vreau sa ti-l prezint este cel care se monteaza pe carligul de remorcare al masinii. Dupa cum ii spune si numele, suportul de bicicleta este compatibil doar cu autoturismele care au deja instalat carligul de remorcare. Tin sa precizez ca acest suport va schimba considerabil lungimea masinii fiind ceva mai voluminos spre deosebire de modelul montat pe portbagaj sau haion. Bineinteles ca necesita un spatiu de depozitare ceva mai mare si este mai greoi, insa, se poate monta foarte usor si rapid.

Pretul pentru un suport de bicicleta care vine montat pe carligul de remorcare este cuprins intre 300 si 2.100 lei, in functie de model si marca.

AICI gasesti Suporti de Bicicleta pentru Carligul de Remorcare!

Cel de-al treilea suport de Bicicleta este cel care vine montat pe barele transversale. Suportul acesta poate fi montat numai daca ai deja bare transversale montate pe masina. Avantajul acestui suport este ca poate fi usor de instalat, se poate depozita oriunde in casa datorita dimensiunilor mici si nu incurca cu nimic functionalitatea masinii. In schimb, necesita un pic de efort fizic atunci cand vrei sa-ti montezi Bicicleta pe plafonul masinii. Asadar, poate fi o mica problema pentru persoanele mai mici de statura,  dar pot oricand sa foloseasca un scaunel.

Pretul pentru acest suport de Bicicleta se incadreaza intre 100 si 600 lei, fiind cel mai ieftin dintre suporturi. Insa, inainte sa-l cumperi trebuie sa te asiguri ca masina ta are bare transversale sau sa le achizitionezi separat.

AICI gasesti Suporti de Bicicleta pentru Bare Transversale!

AICI gasesti o gama variata de Bare Transversale pentru masina ta!

Vezi AICI si alti suporti de bicicleta (pe perete, pe roata de rezerva)!