Skoda Octavia cu defectiune la caseta de directie! Ce zgomote scoate…

In acest tutorial video veti putea vedea cum se comporta directia si ce zgomote se aud din exterior si din interior in cazul in care aveti probleme cu caseta de directie la Skoda Octavia Tour sau Octavia 1. Aceste „simptome” le puteti intalni si la modelele care folosesc aceeasi platforma tehnica, cum ar fi: VW Golf 4, Bora, Seat Leon 1M, Audi A3, etc.

VEZI AICI o lista completa cu ACCESORII AUTO de pe Aliexpress: https://bit.ly/2LhUbw7

In urma verificarii in service, am constatat ca lichidul de la caseta de servodirectie era prezent pe ambele bielete de directie, sub cele doua burdufuri. In cazul acesta, caseta de servodirectie trebuie inlocuita cu una noua.

Rolul unei casete de directie sau servodirectie este de a roti rotile in directia in care se roteste volanul. Aceste casete de directie sunt diferite:
– caseta de directie mecanica
– caseta de directie hidraulica
– caseta de directie electro-hidraulica sau caseta de directie asistata electric.

Indiferent ca vorbim de o caseta de directie mecanica sau asistata electric, felul in care se comporta in momentul defectiunii acesteia, este la fel. Va veti da seama ca aveti o caseta de directie defecta in momentul in care manevrati volanul destul de greu, masina tinde sa se duca intr-o parte in momentul in care ruleaza pe un teren drept, observati ca nivelul de ulei din rezervorul casetei de directie este scazut sau se aud zgomote din fata, din zona unde se afla montata caseta de directie (la fel ca in video-ul de mai sus).

Te incurajez sa arunci un ochi si peste MIILE DE PRODUSE la preturi promotionale pentru Skoda AICI: https://bit.ly/3eKbqDB

Cea mai diversificata gama de GADGETURI AUTO la preturi promotionale o gasesti AICI: https://bit.ly/2VRc3Th

Esti mecanic auto si cauti Scule Profesionale de cea mai buna calitate? Vezi AICI mii de produse: https://bit.ly/34ZUJ2C

Pentru consultanta specializata in vederea achizitionarii unei masini second-hand (verificari auto in service specializat, diagnoza auto, acces la licitatii auto https://www.adesa.eu/ro/home ) si/sau colaborari (promovare produse auto in tutorialele video) scrie-ne la adresa: servicetutorialsro@gmail.com.

Vezi si alte TUTORIALE VIDEO cu interfata VCDS (VAGCOM):

Cum afli kilometrii reali inregistrati de cutia automata DSG!

Cum activezi functia NEEDLE SWEEP (rotirea completa a acelor din bord) in 5 pasi!

Cum activezi lumini de zi (pozitii stil American) cu interfata VCDS la SKODA!

Cum setezi blocarea automata a usilor la VW, Skoda, Audi, Seat cu interfata VCDS!

Cum schimbi limba meniu computer bord la Skoda, VW, Audi, Seat cu interfata VCDS!