Lansare nationala Suzuki Swift Sport la SIAB 2018. VIDEO

In prima zi a Salonului International Auto Bucuresti 2018 Suzuki Romania a lansat in premiera nationala noul Swift Sport. A treia generație este acum mai ușor, are un design mai agresiv decât predecesoara sa și sta bine in zona hot hatch-urilor datorită excelentului raport cuplu-greutate. Pe scurt, 970kg pentru un cuplu de 230Nm.

Da, sunt jante de 17 inchi pe micutul Swift care dau bine cu evacuarea dubla. Sub capota se ascunde propulsorul 1.4 BOOSTERJET, care dezvolta 140 CP si al cărui compresor îl ajută sa genereze un cuplu de 230Nm. Interiorul beneficiaza de elemente cromate, cu nuanțe de negru și cusături roșii, volanul vine în forma literei „D” iar pedalele din aliaj întăresc caracteristica sa sportivă.

Noul Suzuki Swift Sport are acum un touchscreen de 7 inch, compatibil prin aplicațiile Apple CarPlay si Android Auto cu orice smartphone.

Noul Suzuki Swift Sport va fi disponibil și în România începând cu a doua parte a lui 2018.

Pe lângă lansarea națională a generației a treia a modelului Swift Sport, Suzuki România prezintă la SIAB 2018 și consacratele tehnologii Suzuki, AllGrip și Hybrid.

Suzuki aduce la standul Salonul International Auto Bucuresti 2018 nu mai puțin de 13 autoturisme și 3 motociclete ca: Suzuki Baleno, Suzuki Swift, Suzuki Ignis, Suzuki Celerio, Suzuki SX4 S-Cross, Suzuki Vitara și Suzuki Swift Sport, GSXR1000L7, VSTROM650A, GSXR1000R”.

Te incurajez sa te uiti si la aceste MII DE PRODUSE la preturi promotionale pentru Suzuki AICI: https://bit.ly/3cuAzAA

Cea mai diversificata gama de GADGETURI AUTO la preturi promotionale o gasesti AICI: https://bit.ly/2VRc3Th

Esti mecanic auto si cauti Scule Profesionale de cea mai buna calitate? Vezi AICI mii de produse: https://bit.ly/34ZUJ2C

Pentru consultanta specializata in vederea achizitionarii unei masini second-hand (verificari auto in service specializat, diagnoza auto, acces la licitatii auto https://www.adesa.eu/ro/home ) si/sau colaborari (promovare produse auto in tutorialele video) scrie-ne la adresa: servicetutorialsro@gmail.com.