Cum verifici uzura unui cauciuc de iarna second-hand cu o moneda de 5 bani

Daca sunteti in cautarea unor anvelope sau cauciucuri de iarna second-hand, ar trebui sa stiti cum ar trebui verificate pentru a va da seama daca au un grad mare de uzura sau nu. Ei bine, pentru a face acest lucru puteti apela la metoda monedei de 5 bani. Urmariti tutorialul video de mai jos pentru a vedea cum se procedeaza:

AICI gasesti o gama variata de Anvelope la Preturi Promotionale: https://bit.ly/3g3c67N

 

O anvelopă de iarnă este uzată dacă mai are 4-5 mm de profil.

Moneda de 5 bani are o distanță de 6 mm între linia de sub inscripția „bani” și muchie.

Introdu moneda într-unul din șanțurile anvelopei.

Dacă linia de sub inscripția „bani” se vede, cauciucul este uzat și nu merită cumpărat.

Dacă linia de sub inscripția „bani” se vede la limită sau intră în profil, anvelopa este bună și merită banii tăi.

Nu uitati ca acesta este doar unul dintre criteriile de care trebuie sa tineti cont atunci cand cumparati un cauciuc second-hand. O mare atentie va trebui sa dati si anului de fabricatie inscriptionat cu  DOT pe una dintre laturile cauciucului, starii anvelopei sau sa verificati sa nu aiba petice sau alte defecte, etc.

Cea mai diversificata gama de GADGETURI AUTO la preturi promotionale o gasesti AICI: https://bit.ly/2VRc3Th

Esti mecanic auto si cauti Scule Profesionale de cea mai buna calitate? Vezi AICI mii de produse: https://bit.ly/34ZUJ2C

Pentru consultanta specializata in vederea achizitionarii unei masini second-hand (verificari auto in service specializat, diagnoza auto, acces la licitatii auto https://www.adesa.eu/ro/home ) si/sau colaborari (promovare produse auto in tutorialele video) scrie-ne la adresa: servicetutorialsro@gmail.com.