Federal Mogul lansează noile filtre de habitaclu „Flexi Frame” marca Champion

Cea mai nouă gamă de filtre auto de habitaclu cu un design nou, denumit „Flexi Frame”, a fost lansată de marca Championa a Federal Mogul. Ambalajul în care se găsește filtrul Champion integrează un cod QR care permite clienților să identifice ușor codul de piesă corect pentru vehicul și îi redirecționează pe aceștia către o prezentare video despre montaj, specifică autoturismului. Accesând link-ul, clienții pot studia și catalogul online cu instrucțiuni de montaj, acesta putând fi inclusiv tipărit.

AICI gasesti Pachet Revizie (Ulei & Filtre) Mann-Filter pentru Volkswagen: https://bit.ly/2VOTVLa

[cml_media_alt id='363']Champion Cabin filters[/cml_media_alt]

Cu noul design Flexi Frame, filtrul Champion poate fi montat fără a afecta forma sau rigiditatea structurală, deformarea, reducând riscul de defecțiune a componentei. Mai mult, filtrele Champion previn pătrunderea în habitaclu a până la 98 % din substanțele poluante.

Informațiile tehnice despre filtrele Champion, datele din catalog și alte informații importante pot fi găsite la www.championfilters.com și la www.fmecat.eu.

Ce rol are un filtru de habitaclu (polen)?

Ei bine, filtrul de habitaclu contribuie la asigurarea unui mediu mai sănătos pentru pasageri prin captarea particulelor și a mirosurilor, oprind o varietate largă de particule cu dimensiuni pornind de la 3 microni, înainte ca acestea să intre în sistemul de ventilație. De asemenea, filtrele contribuie la reducerea aburirii geamurilor, ceea ce îmbunătățește vizibilitatea în timpul condusului și siguranța pasagerilor. Înlocuirea unui filtru murdar poate crește și fluxul de aer al sistemului de aer condiționat, permițând sistemului să funcționeze mai ușor, cu un consum potențial redus de combustibil și o durată de viață mai lungă a componentelor.

Cea mai diversificata gama de GADGETURI AUTO la preturi promotionale o gasesti AICI: https://bit.ly/2VRc3Th

Esti mecanic auto si cauti Scule Profesionale de cea mai buna calitate? Vezi AICI mii de produse: https://bit.ly/34ZUJ2C

Pentru consultanta specializata in vederea achizitionarii unei masini second-hand (verificari auto in service specializat, diagnoza auto, acces la licitatii auto https://www.adesa.eu/ro/home ) si/sau colaborari (promovare produse auto in tutorialele video) scrie-ne la adresa: servicetutorialsro@gmail.com.

TUTORIAL: cum se schimbă filtrul de polen la Peugeot 207

TUTORIAL: cum se schimba filtrul de polen la VW Golf V